Eljegyeztek? Következő lépés a meghívók tervezése

Eljegyeztek? Következő lépés a meghívók tervezése

Eljegyzés után az első a ruha, a helyszín kiválasztása, de nem szabad megfeledkezni a meghívókról sem. Nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk.

 

4+1 pontba gyűjtöttem össze, hogyan készülhetnek el a meghívóid. Nézzük a lehetőségeket:

1. Felkeressel egy meghívós webáruházat

Az interneten rengeteg webáruházat találsz, ahol jó áron válogathatsz többféle meghívó sablonból. Gyorsan és precízen elkészül a kiválasztott minta, neked csak várnod kell.

Változatos árakkal dolgoznak 200 Ft-tól egészen 2-3.000 Ft-ig / db áron. Ha kis büdzsés esküvőt terveztek jól meg kell gondolnotok, hogy melyik szolgáltatót választjátok.

Sablonos meghívókat a mi weboldalunkon is találsz: https://tothszimjon.hu/termekkategoria/eskuvo/meghivo/

 

2. Elkészítheted saját kezűleg a meghívókat

Rengeteg meghívót találsz pinteresten és ha szeretsz kreatívkodni, akkor szívesen el is készítenéd magadnak a saját meghívóid. Azonban érdemes arra is figyelni, hogy nem biztos, hogy olcsóbban jössz ki, mintha sablonból rendelnél. Illetve előfordulhat, hogy mégsem lesz olyan a végeredmény, amilyennek megálmodtad. Ezért szeretnénk segíteni.

Ha úgy döntesz, hogy magad készíted a meghívóid, mi szívesen segítünk a tervezésben konzultációval. Megmondjuk melyik ingyenes szerkesztőt érdemes használnod, mire érdemes figyelned. Támogatunk az elejétől a végéig. És elkészítés után pedig ki is nyomtatjuk és vágjuk számodra a meghívóid.

Itt tudod kérni a segítséget és a nyomdai munkálatokat: https://tothszimjon.hu/kapcsolat

 

3. Egyedi meghívó, akkor grafikusra van szükséged

Ha igazán egyedi, esetleg saját grafikás/figurás meghívókra vágysz, érdemes grafikussal megterveztetni. Ugyanolyan stílusú meghívókat, kártyákat, ültetőkártyákat, menükártyákat és egyéb esküvői dekorációt készíttethetsz, így tökéletes összhang uralkodik majd az esküvődön.

De itt azt kell számításba venned, hogy nem minden grafikusnak van kapcsolata nyomdákkal, így lehet magadnak kell felkeresned vagy ha van kapcsolata, akkor kis mennyiség esetén hatalmas felárat kérnek.

Ezért jó, hogy most az oldalunkon vagy. Ha jártál a főoldalunkon, akkor bizonyára láttad, hogy “Grafika Fotó Nyomda” címszavunkat. Ugyanis saját grafikussal és saját nyomdával rendelkezünk. A fotóról később mesélek. 😀

Tehát tőlünk egy helyen mindent megkapsz!
Egyedi rendelésed itt kérheted: https://tothszimjon.hu/egyedi-tervezes/

 

4. Új őrület az online meghívó

Nagyon szép és igényes tud lenni egy saját esküvői weboldal. Sőt egy csomó olyan információt lehet feltüntetni, ami vagy nem fér bele a meghívóba vagy csak szóban hangzik el.

A legizgalmasabb benne szerintem, hogy a vendégek vissza tudják igazolni a meghívást. És az is nagyon jó, hogy egy saját listát készíthetsz, amelyet a vendégek pipálhatnak amint megvették az ajándékokat, így véletlenül sem lesz 5 egyforma edénykészlet. 

Hátránya, hogy minden weboldalhoz tartozik egy domain név és egy tárhely, ami 1-2 éves díjszabású. Tehát, ha 5 vagy 10 év után is szeretnél gyönyörködni az esküvő weboldaladban, ahová akár a esküvői fotók is felkerülhetnek. Akkor kb évi 6-15.000 Ft-ot kell érte fizetned. 

 

Végül ha már megvan a meghívó, akkor jó lenne, hogy a többi dekoráció is hasonló dizájnnal készüljön. 

Ezekben is szívesen segítünk. Kész csomagokkal várunk, ahol csak a megfelelő mennyiséget kell kiválasztanod és elkészítjük álmaid meghívóját és papír dekorációját.

Csomagon kívül is rendelhetsz tőlünk! 🙂

Legyen szó asztalszámról, menükártyáról, ültetésről, köszöntő tábláról, itt biztos megtalálod amit keresel:
https://tothszimjon.hu/eskuvoi-meghivok-es-papirok/

 

Miért jársz jól, ha tőlünk rendelsz?

Nincs tervezési díj a meglévő mintákra

Akár 5 nap alatt

Nincs rendelési minimum

Ingyenes digitális mintát kapsz

50.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás

Vélemény, hozzászólás?