Kezd el az esküvőd szervezését!

Az e-book, amellyel pontról pontra haladhatsz az esküvőd felé.

Segít a helyszín-, a szolgáltatók kiválasztásában, költség tervezésben
és a havi teendőkben egészen a nagy napig.

Mit találsz az e-bookban?

Néhány évvel ezelőtt, a saját esküvőmre készülve gyűjtöttem össze és tapasztaltam meg a saját bőrömön, hogy mit, hogyan kellene csinálni. Most elővettem a fiókomból ezeket a lapokat és összegyúrtam ebbe az e-bookba, hogy segítsek vele minden menyasszonynak. Aki nem tudja, hogy merre induljon tovább az eljegyzés után (úgy mint annak idején én).

1. Helyszín kiválasztásához segédlet

Egy esküvőn a legnagyobb költség a lagzi. Ezért érdemes, akár több helyszínt is számba venni. Gyűjtsd össze mik azok a szempontok, amit mindenképp elvársz egy esküvő helyszíntől. Például: legyen játszó sarok a gyerekeknek, van-e 10% kedvezmény pénteki napokon, esetleg adnak szobát, széfet a házaspárnak vagy tudnak buszt biztosítani. Természetesen ez attól függ milyenek képzeled el az esküvőtöket. Ebben a segédletben lesznek üres rubrikák, hogy a saját igényeid beírd.

2. Szolgáltatók kiválasztásához segédlet

Fontosabb szolgáltatók kiválasztásánál, mint fotós, videós, zenész, dj, ceremóniamester, vőfély esetében mire kell figyelni.

3.Költség kalkuláció

Szolgáltatóként feljegyezheted a kifizettet előleget, a teljes összeget. Ha megkaptad az összes árajánlatot, feljegyezheted ebben a költségeiket. Így megkapod az esküvőd költségeit.

4. Teendők checklist

Összeszedtem a legfontosabb teendőket havi bontásban, egy éven keresztül egészen az esküvőd napjáig.Így semmilyen fontos lépésről nem fogsz lemaradni.

5. Vendégek

Ennél  résznél összeírhatod a vendégeid egy listába. Készült hozzá külön egy összegzés lap, amelyben a vendégeid arányát láthatod, a meghívottak össz. számát és felnőtt, gyerek bontásban. Talán ez lesz számodra most a leghasznosabb. Az itt összeírt listával könnyebb lesz  az esküvői helyszínekkel való tárgyalásod is.

Itt tudod megszerezni a pdf-t